Slik får du billig strøm

Det enkleste er å slå av strømbryteren helt og fyre med ved. Men det krever både at du har ladet opp bilen et annet sted og en lommelykt som gjør at du ser noe inne i det mørklagte huset. Dette fører til at de du bor med ikke blir så blide på deg, de vil jo både spille spill og streame serier. Har du ingen anelse om hva du skal gjøre, kan du lese videre her.

Bestem prisen selv

Slikfar du billigstrom 1 - Slik får du billig strøm

Kunne du tenkt deg å bestemme strømprisen din selv, slik at du vet nøyaktig hva du skal betale når regninga kommer? Med Strømdeals.no er du ett steg nærmere billigere strøm. Strømdeals gjør det hele litt annerledes. For hos dem er det du som forklarer hva du trenger, også er det dem som leter opp det beste tilbudet. Det er selvfølgelig avhengig av hvilke data du legger inn, men føl deg fri til å eksperimentere. Så slipper du å tenke så hjernecellene dunker deg i pannebrasken.

De er nemlig flinke til å beregne ting som er viktig. Bor du i leilighet eller enebolig? Har du andre energikilder koblet til? Hvor mange bor det i huset? Alle slike detaljer kan de bruke for å komme frem til ikke bare det beste tilbudet, men det beste tilbudet for akkurat denne husholdningen.

Tenke på forbruket sitt

Slikfar du billigstrom 2 - Slik får du billig strøm

Det er jo alltid slik at det er vanskelig å få det man vil ha. Kanskje er det greit å betale litt ekstra for å kunne surfe på nett midt på natten, eller vaske klær når prisen er dyrest. Men tenker man over forbruket sitt, er det mange som har potensial til å spare mye penger. Men vi vil gå så langt å si at dersom du ikke er avhengig av pris, så bør du bruke strøm. Det kommer tross alt fra en fornybar energikilde i Norge i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.