Så ble Trøgstad Elverk solgt til Hafslund Nett

Det var lenge ett av landets første elektriske verk, et samarbeid som startet opp allerede på slutten av 1800-tallet.

Ikke rart at regionen trengte strøm, da industrien her gjorde at etterspørselen steg i været. Og forholdene har vært svært gode, spesielt med tanke på elva her. For billig strøm til husstander og bedrifter er ett tema som har kommet for å bli.

Det er jo ikke første gangen Trøgstad Elverk er med å fusjonerer, det skal være sagt. Men å få Hafslund som eiere, ja det har ikke vært dumt. Spesielt har kundene kunne dra nytte av billigstrøm med fokus på smartere forbruk. Og med det grønne skiftet, er det viktigere enn noen gang å ha oppgraderte linjer. Noe Trøgstad Elverk den dag i dag kan være stolte av.

Grønt valg blant vinnerne

Hafslund er markedsledende og trendsetter for nye nett-avtaler. Mange kan furte over endrede avtaler, mens de fleste vil juble for enda lavere strømpris og nettleie. Grønt valg handler om å gi regnskogen en sjanse og legge til rette for mer bruk av fornybar energi. Man trenger ikke være ung for å forstå at vi må redusere utslippene, og da er Grønt Valg et steg i riktig retning.

Fornøydgaranti

Vi vet at folk i Trøgstad er jordnære og tilbakelente, men Hafslund er både visjonære og fremoverlente. Denne dynamikken er viktig for at alle skal få de beste tilbudene. Men man må ikke bo i Trøgstad for å få strømmen til Hafslund, for de tilbyr strøm til hele befolkningen. Med deres egen fornøydgaranti, er det lite som står mellom deg og en strømavtale fra dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *