Om oss

Dette er en nettside som tidligere het Trøgstad Elverk. Men da det er viktig med fornying, så har vi satt opp et moderne design med nytt innhold. Trøgstad Elverk har eksistert siden 1900, helt i oppstarten av vannkraftverk-eventyret. Det var spesielt fordi Borregård i Sarpsborg stadig trengte mer strøm, men også fordi denne aktiviteten bredte om seg og gjorde at folk flytte til området.

Fokus på den billige strømmen

I dag ser vi selvfølgelig på billig strøm på en helt annen måte. En selvfølge for at samfunnet som vi kjenner det i det hele tatt kan eksistere. For uten den ville vi hverken hatt mobiler eller digital kringkasting av sendinger og media. Nettsiden vil ha fokus på billig strøm fra Hafslund, og sammenligner priser, avtaler med mer.

Hvordan bytte strømavtale

Skal man velge en ny strømavtale, kan man enten gå til hjemmesiden, eller å fortsette å lese her. Vi forteller deg om de ulike strømavtalene, slik som webspot, grønt valg med mye mer. Resten ordner seg nesten helt selv, bare man haker av på de riktige stedene. Her slipper man å tenke på den gamle avtalen, eller si opp nettleia. Hafslund Strøm ordner resten.

Nye pakker

Hafslund Strøm elsker å lage skreddersydde opplegg. Det kan de med et så langt erfaringsbasert grunnlag. Vi har allerede nevnt Grønt Valg, men det fins allerede flere som folk har begynt å sette pris på. Med maksprisgaranti kan du senke skuldrene når temperaturen utenfor går langt ned, eller ta i bruk Trygg Hverdag, som kan bidra til oversikt selv når man har blitt permittert eller mistet jobben.