Ekstra om Billig Strøm

I denne delen vil vi gå nærmere inn på de mange strømavtalene til Hafslund Strøm. Ikke bare fordi det er viktig å vite hva man betaler for, men også fordi man kan lære noe om hvordan priser settes og hvordan strømmarkedet virker. Det er ikke alltid man forstår de ulike forskjellene mellom spotpris og variabel markedspris, men med dette lille ekstra vil du garantert få den informasjonen du trenger.

Strøm er Strøm

Det er mange som mener at man ikke bør betale forskjellig for strømmen, enten man bor i Hamar eller på Skjold. Poenget er at det er mange variabler som får prisene til å divergere. Kanskje har du en fastpris som gjør at du har billig strøm på vinteren, men den er også relativt høy på sommeren. Ikke alle er bevisste på hva slags avtale de har i det hele tatt. Her kan også du bli bevisst på dine strømavtaler. Kanskje du skulle hatt en annen avtale, som gir deg fullstendig oversikt på nett eller brett.

Trøgstad Elverk – livet ved elva mot grensa

Midt inne i skauen finner man Trøgstad. Hva har så denne lille bygda å tilby forbipasserende? Her kan du finne ut alt om Trøgstad og hvorfor så mange trives her. Ingen flytter fra en slik plass, som ligger midt mellom storbyer og vakker norsk natur. Bli med i en liten tidsreise i byens aller viktigste hjørnesteinsbedrift, og se hvordan næringsliv og kultur jobber sammen for å holde på befolkningen. Trøgstad for dem som har råd til det lille ekstra!